Min Trädgård – appen som är en personlig trädgårdsmästare i fickformat
2015-06-25

Min Trädgård – appen som är en personlig trädgårdsmästare i fickformat

Plantagen lanserar en ny mobilapp för trädgården som ska fungera som en praktisk guide i fickformat. Appen Min Trädgård benämns som en personlig trädgårdsmästare, och kan ge svar på tal rörande olika trädgårdsfrågor samt bidra med specifika skötselråd.

Genom att ladda ner appen till din smartphone har du alltid guiden nära till hands och kan få tips och skötselråd rörande vanliga växter. Du registrerar själv de plantor och växter som finns hemma hos dig inuti appen, sedan kan du luta dig tillbaka och vänta in de skräddarsydda månatliga skötselråden som levereras automatiskt till din telefon. Skötselråden baseras på vart i landet du bor och du får tips för varje enskild växt som du har registrerat. När du arbeterar med din mobil i trädgården är det viktigt att du utrustar den med ett tåligt skydd. På TheMobileStore hittar du flera slitstarka skydd och skal för din smartelefon.

Med hjälp av mobilappen Min Trädgård kan du även lokalisera din närmsta Plantagen-affär, ansluta dig till butikens medlemsklubb samt ta del av erbjudanden. Appen inkluderar även en digital trädgårdsmästare till vilken du kan ställa diverse trädgårdsrelaterade frågor. De växtområden som omfattas av appens skötselråd är; häckar, ätbara växter, gräsmattor, buskar, träd, klätterväxter, rabatter och krukväxter. Min Trädgård finns tillgänglig både för Android och iPhone och är kostnadsfri. Här kan du läsa mer om appen min trädgård. Om du vill ha fler tips på användbara appar kan du kolla in Vår Villas lista på 10 smarta appar.

 

 

Bergmans Hem & Trädgård © 2014